Muotiviikot ovat vihdoinkin ohi ja voin esitellä omat suosikkini. Suurin osa näytöksistä oli suuria pettymyksiä, esimerkiksi Chanel ja Stella McCartney. Chanelilla oli farkkuisia, halvannäköisiä uimapukuja ja Stellalla tylsiä persoonattomia riepuja. Hyviäkin näytösiä kuitenkin oli ja tässä ovat minun suosikkini:
Proenza Schouler
Proenza Schouler on jo pitkään ollut toinen lempimerkeistäni. Kevään mallisto oli jatkoa loistaville edellisille. Tässä näytöksessä oli paljon minimekkoja ja värimaailma oli maanläheinen. Värejä olivat mm. harmaa, musta, beige ja sinapinkeltainen. Vaatteissa käytettiin hyvin kerrospukeutumista ja sotilastyyliä. Muutamalla mallilla oli päässään kypärä, jossa oli musta tupsu päälaella. Kengät olivat ruskeita ja niissä oli korkea tolppakorko.
00040m.jpg00050m.jpg00280m.jpg
3.1 Phillip Lim
Tämä on ehdottomasti lempimerkkini. Vaatteet ovat aina minimalistisia ja tyttömäisiä. Niin olivat uusimmankin malliston asut. Tässä näytöksessä oli paljon korkeavyötäröisiä hameita, tyttömäisiä mekkoja ja jakkuja. Väreinä toimivat kirkas sitruunankeltainen, sininen, punainen ja valkoinen. Kenkinä oli sekä tolppakorkoisia korkokenkiä ja matalia sandaaleita.
00130m.jpg00290m.jpg00400m.jpg
Irina Lazareanu on muuten Phillipin lempimalli:)
Miu miu
Miu miun näytös oli taas aivan upea. Vaatteet koostuivat enimmäkseen babydoll-mekoista ja minihameista. Paidat olivat suloisia kauluspaitoja, joista ainakin minulle tuli mieleen Viktor&Rolf. Värit olivat Miu miulle tyypillisiä tummia ja siluetit naisellisia. Tänäkin vuonna korot olivat korkeita ja laukut clucheja.
00010m.jpg00110m.jpg00370m.jpg
John Galliano
John Galliano on aina loistava. Sille ei mahda mitään. Hän on nero! Asut olivat naisellisia ja hyvin röyhelöisiä. Mallistossa oli paljon kukkaprinttejä ja hempeitä värejä kuten vaaleanpunaista. Iltapuvut olivat kuitenkin dramaattisia ja tummasävyisiä. Muuta ei voi sanoa.
00010m.jpg00350m.jpg00470m.jpg

Minulla oli muitakin suosikkeja, mutta tässä olivat parhaat.
Mikä tai mitkä olivat sinun lempinäytöksiäsi keväällä?